Start

”EN BÄTTRE BEHANDLING” INTE BARA TOMMA ORD

Albert Engström web
Albert Engströms akvarell ”Vid Sommarhuset”

Med bättre behandling menar vi på Västbo Galvan inte bara behandling av ytan, utan också den service du får som kund. Eftersom vårt företag är litet, har vi också en flexibel och lättarbetad organisation.
Det gör att vi kan jobba nära våra kunder och leverantörer. Och genom att hela tiden samarbeta när det gäller planering m.m. kan vi ge dig en rad fördelar som inte våra större kollegor har möjlighet att erbjuda.
Leveranssäkerhet – Du kan lita på att vi levererar den dag vi lovat. Och vi är aldrig omöjliga. Det händer till exempel ibland att varor som kommer in den ena dagen skickas färdigbehandlade dagen därpå.
Priser – Minimal administration, effektiva och rationella maskiner, gör att vi kan hålla nere våra kostnader och ge dig en bra och konkurrenskraftig prisbild.
Kvalitet – Vi vägrar lämna ifrån oss produkter där kvaliteten inte håller måttet. Därför har vi satsat på maskinpark och processer där kvalitet och senaste teknik går hand i hand. Och vi väljer enbart leverantörer med samma kräsna kvalitetsfilosofi som den vi själva har. Samtliga av våra funktioner omfattas dessutom av kvalitetsstyrningssystemet ISO 9001, vilket ger en förebyggande trygghet för oss alla.

Hör av dig till oss. Vi hjälper gärna till med tips och information kring vilken metod/behandling som passar bäst för just dina produkter. Och som sagt var: Vi är aldrig omöjliga!

 Vastbo-Galvan-logga-med-text