Start

Nyhet

Från och med den 1/2 2022 tar Joakim Willryd över rollen som kvalitetsansvarig. Joakim har jobbat på Västbo Galvan sedan 2013 med produktion och planering. 2018 klev han in i rollen som kvalitetstekniker i samarbete med förra kvalitetsansvarige Pia Melkersson men kommer nu ta över ansvaret helt och sköta all kontakt, reklamationer och revisioner. Pia kommer vara kvar men i rollen som kvalitetstekniker och fungera som ”back up” till Joakim. Övertagandet har redan skett löpande under 2021 och kommer inte orsaka några störningar vi hänvisar nu all kontakt gällande kvalitet/miljö till jw@galvan.se .

”EN BÄTTRE BEHANDLING” INTE BARA TOMMA ORD

Albert Engström web

Albert Engströms akvarell ”Vid Sommarhuset”

Med bättre behandling menar vi på Västbo Galvan inte bara behandling av ytan, utan också den service du får som kund. Eftersom vårt företag är litet, har vi också en flexibel och lättarbetad organisation.
Det gör att vi kan jobba nära våra kunder och leverantörer. Och genom att hela tiden samarbeta när det gäller planering m.m. kan vi ge dig en rad fördelar som inte våra större kollegor har möjlighet att erbjuda.
Leveranssäkerhet – Du kan lita på att vi levererar den dag vi lovat. Och vi är aldrig omöjliga. Det händer till exempel ibland att varor som kommer in den ena dagen skickas färdigbehandlade dagen därpå.
Priser – Minimal administration, effektiva och rationella maskiner, gör att vi kan hålla nere våra kostnader och ge dig en bra och konkurrenskraftig prisbild.
Kvalitet – Vi vägrar lämna ifrån oss produkter där kvaliteten inte håller måttet. Därför har vi satsat på maskinpark och processer där kvalitet och senaste teknik går hand i hand. Och vi väljer enbart leverantörer med samma kräsna kvalitetsfilosofi som den vi själva har. Samtliga av våra funktioner omfattas dessutom av kvalitetsstyrningssystemet ISO 9001, vilket ger en förebyggande trygghet för oss alla.

Hör av dig till oss. Vi hjälper gärna till med tips och information kring vilken metod/behandling som passar bäst för just dina produkter. Och som sagt var: Vi är aldrig omöjliga!

 Vastbo-Galvan-logga-med-text